Jan Pastor – PAC 4 (Els diables de Cornellà)


Un debat en “%1$s”

 1. Hola Jan!

  M’ha agradat molt llegir el teu treball, en especial perquè una persona molt important per a mi viu a Cornellà i poder saber-ne més del seu entorn ho considero un regal.

  La teva proposta de disseny és realment important; moltes persones no donen a les xarxes socials la importància o dedicació que requereixen quan realment gran part del mon es troba diàriament allà dins. Vivim en un període on la immediatesa marca les nostres vides, i per difondre alguna activitat o donar-se a conèixer per mitjà d’aquestes eines és vital fer una bona estratègia com la que has plantejat. Els cartells, personalment, m’agraden moltíssim! L’elecció tipogràfica és molt bona i la tria de colors molt encertada.

  Molt bon treball!

  Salutacions,
  Tania.
  Visibilitat:
  Públic