EL CARBONET


Un debat en “%1$s”

 1. Hola Gianella!

  He gaudit molt amb la teva entrada sobre el carbonet, m’ha recordat a una època molt bona de la meva vida, quan vaig cursar el batxillerat artístic. Recordo descobrir el carbonet a l’aula de dibuix artístic i en un primer moment sentir una mica de rebuig pel fet què embrutava moltíssim i no sabia com guardar-lo (llavors jo era molt menys organitzada que a l’actualitat i més d’un cop vaig tenir un ensurt amb el carbonet, havent de netejar la resta d’estris per no haver-ho guardat correctament). Però un cop vaig travessar aquesta barrera i vaig començar a familiaritzar-me amb ell, vaig sentir que estava amb una eina increïble, era un estri el qual em permetia practicar de forma molt més natural i divertida els clarobscurs dels objectes, tant orgànics com inorgànics. Vaig començar a interessar-me per obres d’altres artistes realitzats amb aquesta mateixa eina i en vaig descobrir moltes fascinants. És per això que m’ha agradat molt poder saber més sobre la seva elaboració i origen, gràcies al teu treball.

  M’he quedat amb moltes ganes de veure obres teves, especialment les que vas fer de petita, sento que haguessis de passar un mal moment amb la professora!

  Salutacions!
  Visibilitat:
  Públic